איך תתאימו את ארון התקשורת לצרכים שלכם

ארון תקשורת נועד לשמור היטב על ציוד התקשורת ועל החיבורים המרכזיים שמאפשרים ליצור רשת מחשוב, לקלוט את שידורי הכבלים או הלווין, לשלב פתרונות כגון אינטרקום, מרכזיות וכדומה. בעזרת הטיפים הבאים, תתאימו את הארון לצרכים שלכם. 

הגודל 

הדבר הראשון שצריך להבין זה שאין סטנדרט אחד שמייצג ארון תקשורת בגודל אופטימלי. ניתן להשיג מגוון רחב של גדלים. הכלל הוא כזה – הארון צריך להיות מרווח דיו כלי להכיל את כל פתרונות הכבילה ויתר הציוד שצפוי להימצא בתוכו.

כושר העמסה 

עוד דבר שאתם צריכים לבדוק לפני שאתם בוחרים ארון התקשורת שיתאים במדויק לצרכים שלכם זה כושר העמסה. במילים אחרות, עליכם לבדוק מהו העומס הפנימי שהארון הזה יכול לשאת. לאור העובדה שארונות כאלה עשויים לרכז מגוון רחב של חיבורים, כבלים ואמצעים משלימים, חיוני שהארון יהיה יציב, עמיד ובעל כושר נשיאה מתאים. 

צריכים כבל rg6? זה המקום >>>

מדפים או מחיצות 

בדקו מראש האם יועיל לכם ארון שיש בו מחיצות הפרדה או מדפים. ניתן לבחור ארון תקשורת עם מדפים או בלעדיים, אך זה לא הכל. ישנם דגמים שמגיעים ללא מדפים אך ניתן להוסיף כאלה לפי הצורך, במועד מאוחר יותר. במידת הצורך, על מנת להתאים את ארון התקשורת לצרכים הנוכחיים והעתידיים, התייעצו עם טכנאי או מומחה לציוד תקשורת. 

דלתות, כן או לא 

ליישומים עסקיים מסוימים, ארון תקשורת אידיאלי יהיה ארון פתוח. כלומר הגישה למרכיבים הפנימיים תהיה חופשית ללא כל מכשול. מובן שאם רוצים הגנה גבוהה ושמירה על ניקיון הפריטים, הכבלים, הנתבים וכל היתר, רצוי לבחור ארון בעל דלת נסגרת אטומה (שיכולה להיות רגילה או אסתטית). ישנם דגמים שכוללים דלת אחת בחזית ויש דגמים בעלי דלת כפולה, אחת מכל צד. 

קראו עוד על ארונות תקושרות וקנו ציוד באתר של ג.ברס >>>

 

שתפו עם חברים :-)

מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך: