בישראל הרוב המכריע של הבתים הם כאלה שבהם יש מים שאותם לא שותים מהברזים. רוב הבתים כוללים סוג של מים נקיים שעוברים סינון או כאלה אשר מגיעים מינרלים בבקבוקים/כדים. בעוד הנטייה הטבעית של ישראלים היא לרכוש בר מים, צריכים לעבור על כל ההבדלים שקיימים אצל הספקים השונים, וזאת על מנת להגיע אל בחירה מושכלת שממנה יוצאים עם הרבה מאוד מים טעימים שכל הזמן זמינים.
אלו פרמטרים ראוי כי עבורם תתבצע בדיקה טרם הרכישה של בר מים חשמלי? עברו על פני שני הדברים העיקריים כדי לצאת שבעי רצון ורוויים במים טובים.
מה בדיוק כוללת העלות החודשית
כאשר רוכשים בר מים צריכים להבין כי העלות של בר המים תהיה שונה מחברה אחת לאחרת ומדגם אחד לשני. הדגמים של ברי המים כל העת רק הולכים ונעשים יותר משוכלים, ולכן זה מאוד כדאי לעבור על פני ההצעות אשר קיימות בשוק המים הישראלי טרם ההגעה לכדי החלטה סופית. מדוע? כי החברה שממנה רוכשים את בר המים היא גם תהיה החברה אשר מספקת את יתר השירותים שכוללים תחזוקה ותיקונים של בר המים לצד השליחות של מוצרים הכרחיים כמו נורת UV וסנני מים בצורה תקופתית. העלות היא בדרך כלל חודשית, וכאן זה המקום לברר מהי העלות שהכי משתלמת מכל ההיבטים.
>>> בצעו כאן השוואת חבילות ומחירים
אלו סוגים של בר מים קיימים
לכל אחד יש רצונות די שונים בנוגע לבר המים שלו. יש כאלה אשר מתעכבים רק על העיצובים שקיימים, ויש כאלה שלהם הכי חשוב בעולם כי המוצר יהיה כזה אשר בעל מסוגלות לספק מים שהם לא רק מסוננים, כי אם מים שאותם מכשיר בר המים יכול גם לעשות מוגזים. בר מים יכול להיות בכל מיני צבעים, להגיע בכל מיני גדלים ולהציע פונקציות שחשובות יותר או פחות לכל אדם בצורה שהיא מאוד סובייקטיבית, ולכן כדאי להתעכב על כל המאפיינים הללו לפי שמחליטים איזה מן בר מים אל הבית או אל המשרד רוכשים.